Caravan Stockholm

Startskottet för årets campingsäsong, Caravan Stockholm, går av stapeln den 14-17 februari 2013, på Kistamässan i Stockholm. Förra året besöktes mässan av drygt 8500 personer och i år satsar man på besöksrekord. Knappa 60-talet utställare finns på plats till dörrarna slås upp. Passa på att gå på en lektion med ”Husbilsskolan” om du funderar på att skaffa husbil, lyssna på Lennie Norman eller Lill-Babs.

 

10 reaktioner till “Caravan Stockholm

  1. Visst vore det kul, men vi tar oss så sällan upp till Stockholm och då är det oftast sonen och vänner som föräras besök. Vi får hålla oss ajour med vad som händer genom media och vad andra berättar. Tack för tipset ändå. Kram 3 M

  2. Låter underbart,längesen vi var på mässa;då var det Elmia sist vi var på !!!
    Men nu rullar det på och ljuset börjar att återvända sakta men säkert !!!

    Ha en fin helg…..

Kommentarer är stängda.