10 reaktioner på ”Fredag

 1. Jag ägnar varje morgon åt tre koppar kaffe och Svenska Dagbladet!

  Det tar en till två timmar sedan är jag redo för promenad!

  Härligt att vara frilansare!

  Trevlig helg o
  Kram

 2. Visst är det så och mina rutiner en fredagsmorgon som denna är… Cykelhjälm, vinterjacka och halsduk av, när jag kommer in på kontoret vid sjutiden. En riktig kaffemugg (mycket viktigt) placerad i kaffeautomaten, när jag rättar till frisyren efter cykelhjälmen mal maskinen mina kaffebönor och vi båda, kaffemuggen och jag möts på samma gång när jag är klar. Idag blev det faktiskt två fulla ”Mumin” kaffemuggar. Som våra finska ”kamrater” brukar säga, ”Nu ska vi dricka Muminkaffe”. Själv föredrar jag Mumin ”Vinterskog”. Kram Matts

 3. Dricker hellre en kopp nybryggt the, men maken har redan druckit en kopp starkt kaffe när jag i morse lullade och trodde det var måndag!!! Snacka om att vara dg- och veckovill. Kanske behövde bättre med en kopp Java. Ha det så skönt i helgen! Vet att det är helg! Kram 3 M

  1. HIhi så skönt att få vara lite vilsen ibland, men en mugg starkt kaffe (med en skvätt riktig grädde i) hjälper till att klarna upp lite 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.