Mera Stöten

Nu har vi fixat klart alla fönster i stugan i Stöten. Den läskiga gröna lasyren runt fönsterfoder och fönsterbrädor är övermålad med en härlig blågrå täckande färg. Nya gardiner är på plats och de gamla rosa rullgardinerna är utbytta mot svarta dito. Jag är så nöjd med resultatet. Nu vilar vi ett tag sen framåt vårkanten blir det väl att vitlasera de gulnade träväggarna. Eller ska vi måla köksluckorna först? Kanske det blir dörrar och dörrfoder?  Ja den som lever får se 🙂 Ha en bra helg – nu sätter vi oss ner och njuter av vad vi åstadkommit, lite god mat en bit ost och gott vin. 
Vårt sovrum
Detta är vårt sovrum. Här har hylla och sängbord blivit vita, fönstren blågråa och nya gardinger med ”ROM, LONDON och PARIS” uppsatta samt den rosa rullgardinen utbytt mot en svart

Bild 2Sovrummet med två våningssängar där fönstret har fått samma utseende

Bild 3Uppe på loftet har det också hänt saker. Tidigare hade detta fönster en rosa rullgardin och vita spetsgardiner….Nu tycker jag själv att det känns lite mera modernt 😉 
Bild 4Vi avslutar kvällen med att fira lite. Ha en skön helg alla härliga bloggläsare 🙂


21 reaktioner på ”Mera Stöten

  1. Riktigt fint har ni gjort måste vi säga. Blir väl skönt att vara där i helgerna med natur utanför knuten som ser ut som julkort. Vi sitter nu i husbilen på väg hem från Ronneby där vi fuskat lite med jul tillsammans med barnbarn där. Vi har faktiskt mött 4-5 husbilar. Sådana som vi som tycker det är skönare att vara ”hemma” även när man är borta. Ha de så skönt i snön! Kramar 3 M

    1. Nog hade det varit skönt att vara kvar där uppe, men nu är vi tillbaka hemma igen. Vi brukar fira jul med gamla mor vartannat år och i år är dte vår tur och hon orkar inte fara med oss upp till Stöten. Kram

  2. Oh, vad snyggt det blev! Det ser verkligen hemtrevligt ut. Nu vet jag, vem jag vill beställa hem, för att göra om ett och annat 🙂
    Vi önskar er en fortsatt God Jul och ett Gott Nytt År!

Kommentarer är stängda.