App för Tyska julmarknader

Kanske lite i senaste laget för oss nordbor, men nu finns en ny app för alla som älskar tyska julmarknader! Härlig Glühwein, Lebkuchen och alla andra julspecialiteter väntar på dig. Med den här appen, som finns för iOS ochAndroid , kan du upptäcka mer än 50 julmarknader i Tyskland. Den ger dig användbar information, öppettider, adresser och speciella tips. Dessutom hittar du de bästa butikerna för julshopping och var du kan fira nyår. Ladda även ner appen TOP 100 för att upptäcka Tysklands hundra populäraste sevärdheter och få dagsfärska nyheter från semesterlandet Tyskland. Du får även mobila rabattkuponger för olika sevärdheter.

tyskajulmarknaderapp


4 reaktioner på ”App för Tyska julmarknader

  1. Det är fantastiskt vad utvecklingen går framåt. Vi var på många julmarknader under de år vi levde i Tyskland. De är speciella och helt underbara. Under många år åkte vi ner till Düsseldorf just inför julmarknaden samt besökte vänner. Nu gör vi det hellre andra årstider, besöken hos vännerna förstås. Vi firar ju inte längre jul, men hoppas ni får en väldigt fin. Till att börja med, trevlig helg. Kram
    3 M

    1. Visst är det häftigt med teknik (om den fungerar 😉 ) Vi har faktiskt aldrig besökt en tysk julmarknad, men vem vet vad nästa år har i beredskap? Trevlig helg till Er med Kram

Kommentarer är stängda.