Mera fix i Stöten

I går kväll målade vi fram till midnatt. Fönstren i storstugan, altandörren och fönstren i köket blev gråfärgade. I dag har vi målat gång nummer två. Hängt upp ett nytt duschdraperi, satt upp nya gardiner i sovrummet, köket och storstugan. Målat en lykta samt skruvat upp en ny Tv och placerat ut ”fusk” brasan. Det har tagit hela dan och nu är jag jättenöjd med det vi har åstadkommit, hittills. Sen är det bara resten kvar… Vi har precis ätit en fantastisk god räksoppa med ett glas vitt till, och så sjunker vi djupt ner i soffan och bara njuter. Ha en bra lördagskväll! 

Köket föreKöket före
Köket efterKöket efter
Storstugan föreStorstugan före
Bild 2Storstugan efter
Gamla TVnGamla TV-lösningen
Nya TV lösningenSå här blev det med nya TVn och brasan
SovrummetSovrummets nya gardiner. När vi byter rullgardinen till en svart blir det ännu bättre
LyktaLyktan är inte längre träfärgad!
RäksoppaNu njuter vi av en fantastisk god räksoppa. Tack Kerstin för receptet!

 

 

 

 

 


8 reaktioner på ”Mera fix i Stöten

  1. Tänk vad färg och nya gardiner gör på helhetsintrycket. En riktigt fin förändring. Nu var ni verkligen värda att få sitta ner och njuta av lite god varm soppa och lite vin. Ha en fortsatt skön helg. Kram 3 M

    1. Det piffar ju upp – helt klart. Och med facit i hand undrar jag varför vi inte gjort detta för länge sen??
      Det var mycket skönt att lägga upp fötterna på bordet och lördagsmysa. 😉 Kram

Kommentarer är stängda.