Som Zlatan fast bättre

Har via facebook och Fru Booked har jag fått möjligheten att läsa boken ”Som Zlatan fast bättre” av Niclas Christoffer. Den handlar om en kille och hans ätstörningsproblem. Ska bli intressant att läsa denna bok eftersom problematiken är ständigt aktuell, men fokus har i princip alltid legat på unga tjejer. Men problemen finns ju hos grabbar också. Jag återkommer när jag läst boken, med en recension.

2 reaktioner till “Som Zlatan fast bättre

  1. Det är nog lika besvärligt för killar med ideal nu för tiden. Tycker väl ock att Zlatan inte är någon bra förebild, med tanke på hur han uttrycker sig. Spel boll och förhandla till sig bra kontrakt kan han, men skulle behöva lära sig lite ödmjukhet och att prata ordentligt, vore bra. Detför ju ändå själen och ens beteende som räknas, hur får vi ut det till åra unga? Kramar 3 M

Kommentarer är stängda.