20-årig Bröllopsdag

Vart tar tiden vägen? Det var ju den 20 november 1992, som det begav sej. En mulen, snötyngd torsdag gick vi tillsammans uppför den långa gången, fram till altaret i Stora Tuna Kyrka. Vi ville ha ett lite bröllop, men det blev vigsel i kyrkan. Med dånande orgelspel och bröllopsgäster som satt på stolar längst fram i altarrunden, i en för övrigt tom kyrka. Med lååååång gång att gå. Jag minns jag berättade för prästen, om vårt ganska tajta schema med frissa och fotografering men han sa bara -”Det är lungt Anette – vi börjar inte utan dej”   Vilken tur!! Nu fick jag ju världens bästa make. Eller rättare sagt – Göran fick världens bästa fru

Oj så stiliga vi var…..

Min mor, syrran och hennes familj

Görans moster, bror, föräldrar och son

32 reaktioner till “20-årig Bröllopsdag

  1. Grattis får man väl säga och bocka och niga, även om ni ligger några år efter. Vi hade vårt bröllop i Pireus,(Aten), Grekland. Det var väldigt romantiskt. Det glömmer vi aldrig heller. Ha en skön bröllopsdag! Kram 3 M

  2. Stort Grattis Ungdomar! Birgitta & jag firar snart 44 år. Visst är det roligt när banden håller och man kan utvecklas tillsammans genom livet. Stort Grattis från Birgitta & Matts!

  3. Grattis,då ligger vi lite efter er då,vi firade 6 år i somras som var !!
    Men det beror på ju på oxå när man träffas och hur gammal man är 🙂

    Ha det gott!!!!!

Kommentarer är stängda.