Reisemobil Bord Atlas 2013

På Reisemobil Internationals hemsida kan jag läsa att Bord Atlas för 2013 är på gång. Inför kommande år finns det 5 800 ställplatser i Europa presenterade och den kommer att kosta 24.90 euro. Adlibris kommer att sälja den för 217 kronor. (ev frakt tillkommer) I fjol skickade jag efter den från just AdLibris och det fungerade perfekt, eftersom det blev en jättebra julklapp till Göran. Du som kör husbil – brukar du använda dej av Bord Atlas för att hitta ställplatser? Eller har du nåt annat alternativ, som du kan dela med dej av?


11 reaktioner på ”Reisemobil Bord Atlas 2013

 1. Jaha, var det dags då igen med resemobilen:) Vi köpte också ifjol. Måntro om man måste köpa en ny igen? Man kanske klarar sig med 12:an i sommar. Det beror väl vart det bär iväg: Ha det gott. Kramiz

  1. Vi ”snålar” nog lite och kör med samma även nästa år. Det händer ju inte så jättemycket, å andra sidan är det inga stora pengar heller 😉 Kramiz

 2. Om man har en Smart telefon, t.ex. en I-phone, så laddar man ner den tyska husbilstidningen Promobils App. Den är avgiftsfri. Skriv Promobil när du klickat in dig på App Store. Den inkluderar ställplatser i hela Europa. I Spanien t.ex. finns ett stort antal platser med !
  Välj ”Manual” när du kommer in på Promobils sida och skriv sedan in den ort du önskar söka ställplatser i och tryck därefter på ”Start search” !
  Ortens samtliga ställplatser visas med information om bl.a

 3. … Ortens samtliga ställplatser visas med information om bl.a. priser, adress, faciliteter och om ställplatsen har en egen hemsida så visas även den.

  1. Bosse och Gerd – kul att ni hittat hit! Och tack för ert tips. Tyvärr hittar jag den inte på androidmarket så det är möjligt att den bara finns till Iphone. Hittade istället Stellplatz Finder som jag gissar fungerar på ungefär samma sätt. 🙂

 4. o ja, Bordatlas är våran Bibel när vi kör 😉 vi letar resmål efter ställplatser som ser trevliga ut ooch som har något att erbjuda runtomkring. Har funnit massor på detta sätt!
  kram

  1. Visst kan man hitta många pärlor och trots att den är på tyska har jag inga större svårigheter att förstå beskrivningarna 🙂 Kram

 5. Den är ju nästan ett måste när man är ute i Europa. Vi har köpt den ungefär vartannat år och det brukar räcka. Vi prenumererar på tidningen och då får man uppdateringar dels i tidningen och dels på deras App, som finns för I-phone. Vi har genom åren haft väldig nytta av den. Kram 3 M

 6. Är på gång att köpa årets upplaga, men ett bra komplement är att att ladda ned en POI-fil till navigatorn. Då kan man se ställplatssymboler på kartan och trycker man på någon så får man adress och hänvisning till sida i Bordatlas. Titta på den här länken: http://www.bordatlas.de/overlays.php.
  Hälsning från Lars-Ove – Hobbyägare se’n i fjol.

Kommentarer är stängda.