AfterWork

Direkt efter jobbet gick vi iväg på lite AfterWork idag. Inte ofta det händer, men ack så trevligt. Skönt att bara slå sej ner och äta lite gott. Italieninspirerad buffé med trubadurunderhållning var helt OK. Mitt i maten kom gruppen MelodyClub inramlandes för en spelning, senare ikväll. Dom kan dock få spela för en lite yngre publik – en annan är ju lite trött när fredagen kommer och det är väldigt skönt att bara slppa i soffan. Nej förresten, nu jag ska faktiskt krypa ner i bubbelbadet en stund. Hej svejs! 


3 reaktioner på ”AfterWork

  1. Härligt med after work. Det var länge sedan. Tycker det har blivit mest luncher vi äter ute. Då försvinner after worken. Hoppas det var skönt i badet:). Trevlig helg. Kra

  2. Vi har inte kvar det nöjet att avsluta en arbetsvecka med ”AfterWork”…..vi tar en Tapas i stället, kan bli både till lunch och på em….inte fel heller…

Kommentarer är stängda.