Fotoram

För lite drygt ett år sedan köpte vi en fotoram på Expert. Den har rullat och gått under större delen av året. Alldeles precis innan Expert gick i konkurs, slutade fotoramen fungera. Bara så där. Typiskt…. Och inte finns MediaMarkt i stan, heller – de som skulle ta över reklamationer mm. Nu har vi iallafall besökt ett MediaMarkt och fått fotoramen utbytt. Så idag har det hamnat en hel massa härliga bilder på ett usb-minne och nu rullar bilderna. Det är så trevligt att titta på 🙂

Nu är inte kvalitén på detta foto speciellt bra, eftersom det är taget med mobilen….

 


16 reaktioner på ”Fotoram

 1. Vi har också en digital fotoram i köket som rullar med bilder från olika resor. Kul för att man minns resorna! Det blir också ofta att besökare tittar till och att man börjar prata om resor, eller minns resor som man gjort tillsammans med dem! Alltid roligt!

 2. Sidan uppdaterad med bildtexter.Freedomtravel, har man resande som ett gemensamt intresse saknas aldrig samtalsämnen med vännerna!Matts Costa Brava är vackert. Vi har varit där ett par gånger och delar gärna med oss av våra pärlorElisabet jag blir verkligen försjunken i drömmar när jag tittar på bilderna!Amacasa ja när bilderna blandas blir det extra roligt att se dem, Det blir liksom nytt, på nåt vis. Inger och Ingemar, bilden är från vår vandring i Chinque Terre, Italien, för något år sedan.

 3. De är fina de där fotoramarna så många härliga bilder man kan titta på istället för att bara ha dem i datorn där man inte kan njuta av dem, i alla fall inte på samma vis

  1. Det är en ”stämningshöjare” i vårt vardagsrum, när man sitter och tittar och minns härliga stunder 🙂

  1. Med ramen framme ser man ju alla bilder. Man tar ju inte fram fotoalbumen, i den mån man nu har pappersbilder, längre 🙂

 4. Har tänkt skaffa en, men inte kommit till skott… än 🙂
  Men nu tror jag nog jag ska göra slag i saken.
  Ha en bra dag!

 5. Vi har också en fotoram som rullar på:) det är så härligt att titta och minnas varje gång man går förbi. Va bra att det gick att byta trots konkurs. Kram

 6. Något att fundera på!
  Jag använder inte vår kamera. Jag är ingen proffsfotograf och tycker det duger med mobilen!

  Ha en bra vecka!

  1. Inte heller jag är nån proffsfotograf, men att se bilderna rulla förbi är riktigt njutbart. Ha en bra vecka du med! 🙂

Kommentarer är stängda.