SeyLIGHT UF

I går kväll var jag på besök på Martin Koch gymnasiet i Hedemora. Bland annat visade SeyLIGHT UF upp sina ljuslyktor. Elin och Yasmin har sprayat och målat jättefina ljuslyktor. Nu ska dom under detta läsår driva sitt UF-företag och producera och sälja sina ljusyktor. Tjejerna har bestämt att 15% av deras totala vinst kommer att skänkas till barncancerfonden, så i egenskap av partisk mamma till Elin hoppas jag naturligtvis att det kommer att gå riktigt bra för dem. Om det går som planerat kommer de att finnas med i Falun på Gammeldags Julmarknad – vid Falu Gruva den andra advent (9/12).  Följ dem gärna på Facebook genom att klicka här 🙂

Här står Yasmin och väntar på att kunderna ska strömma in. Alla ljuslyktor är inslagna i cellofan.

4 reaktioner till “SeyLIGHT UF

  1. Synd att det var så långt bort försäljningen var. Annars hade dom haft en säker köpare…jag:-) ljuslyktorna var jättefina. Hoppas försäljningen går bra. Kram

Kommentarer är stängda.