Förändring?

Vår gamla TV håller på att ge upp. Den är hur gammal som helst och måste stå i ett hörn. Ni vet ”Förr i tiden” hade ju TV-apparaterna en jättestor klump på baksidan. Vår TV har det. Så nu är det dags för en av den plattare sorten. Men vilket märke? Samsung? LG? Anderson? Det finns ju en del varianter att välja mellan. Och dessutom ska vi välja tum. 32? 39? 42? Det beror ju på hur vi ska möblera om bland våra bokhyllor. Ska TV.n fortsätta stå i hörnet – ja det kanske är enklast. Annars måste vi möblera om där sofforna står också. Fast det ska vi nog göra ändå. Har skinnsoffor som är lika gamla som TV:n… Eller ännu äldre. Och en av dem har blivit riktigt ful. Så vi skulle behöva en ny soffa också. Vad ska vi ta då? Skinn igen? Tyg? Med eller utan divan? Ja som ni hör har vi lite att funderar över idag. Kanske det får blir en rekognosceringsrunda när affärerna öppnar…   Blir det nåt resultat lovar jag att du blir den första som får veta nåt 😉

Bilderna är lånade från google och bara ett exempel på vad vi funderar över

16 reaktioner på ”Förändring?

 1. Ja utbudet är stort idag att välja på,vi bytte vår gamla soffa förra året mot en ny och det var
  inte så svårt att välja,det blev en ny svängd hörnsoffa i tyg,passade bäst in !!!
  Tur de finns kvar än,annars är ju divan poppis idag !!!

  Ha det gott i regnet.

  1. Divan är lite mysigt, men frågan är hur man tycker om det om 5 år…. Det gäller att både tänka till och fundera ett varv extra 🙂 Ha det gott i solen 😀

 2. Vi var faktiskt o tittade på soffa igår:-) jag är jättesugen på divan på ena sidan o kanske fotpall på den andra sidan av soffan….så det inte blir ”slaggis” om sittplats för att hålla upp benen, om man vill:-) Det gäller att välja rätt. Men vad är rätt?? Ha ha. Kram o lycka till

 3. Törs knappt skriva att vi har sex stycken platttv. Det blir så med ett stort hus och många rum. Två stycken har vi satt upp med väggfäste, en står i bokhylla, en står på golvet i en bänkhörna och två stycken i bobilen.

 4. ja det drar alltid i väg när man ska byta ut något hemma 😉 Lycka till med tv och soff-köp!

 5. Ganska delikata problem ändå 🙂 inte lätt att välja idag med det otroliga utbud som finns… men ang. TV – välj en stor… minst 40 tum – vilken skillnad det blir – man kan läsa texten utan glasögon igen 🙂
  Ny soffa ligger högt på prioriteringslistan här också, men får nog vänta ett tag.
  Ha en bra dag!

 6. Vi tillhör de urgamla som fortfarande har ”tjock-TV”. Den är nu 12 år gammal, kostade en förmögenhet när vi köpte den. Men den är hel och bildkvalitén fortfarande fantastisk, naturligtvis inte HD, men ändå. Barn och barnbarn retar oss för att vi inte har en platt-TV, men det har blivit en principfråga, nu ska vi ha den ända tills den svartnar totalt. Lycka till med nyförvärvet, 3M

Kommentarer är stängda.