Ny Campingportal

En alldeles ny campingportal har sett dagens ljus. Campagon.se är Sveriges nya fritidsportal för alla med ett intresse av husvagnar, husbilar och camping. Campagon är skapat av campingentusiaster för campingentusiaster och ger dig som frågvis nybörjare eller erfaren veteran en unik chans till rätt information samt möjligheten att dela allt gällande campinglivet på ett ställe. Jag hoppas bara att man orkar hålla i detta projekt för det är ambitiöst. (Lycka till, Andreas! )

”Campagon är ett nyskapande hjälpmedel inom den kraftigt ökande husvagns- och husbilsmarknaden som bidrar till en komplett förståelse för hela campingbranschen”


4 reaktioner på ”Ny Campingportal

  1. Vad man frågar sig är naturligtvis; behövs det en till? Det finns ju ganska många av liknande slag. Men det är väl bra att det finns bra intresseorganisationer som kan bevaka marknaden och kanske också förbättra förhållandet återförsäljare – kund. Det behövs verkligen, eftersom många av de större säljarna lever som kungar och är dåliga på service och garantiåtagande. Det måste nog till en organisation som verkligen tar vara på oss som kunder. Vi får se vad som kommer ut av det. Intressant iaf. Kram 3 M

    1. Om detta kan bidra till en bättre uppföljning/kundrelation tror jag vi är många som skulle bli riktigt glada 🙂 Vi kan alltid hoppas och hålla tummarna att det blir nåt mycket bra. Kram

  2. Det var i sanning ambitiöst! För övrigt håller jag med 3M ovan. Pösmunkeriet hos vissa återförsäljare borde… näpsas! (Vilket trevligt gammalt ord!)
    Hoppas som sagt att orken finns hos Campagon och att ambitionen står sig.

    1. Ibland borde vi nog damma av de gamla orden lite oftare, istället för att bara använda oss av nya (amerikaispirerade) ord. Och ”näpsas” är väl huvudet på spiken, här!?

Kommentarer är stängda.