Ulricehamn

Eftersom vi hört att Ulricehamn skulle vara vacker, måste vi undersöka saken närmare. Vi nu har några dagar ledigt, innan Elmiamässan drar igång så vi har idag rullat in i stan och hittat ställplatsen. Den ligger alldeles bredvid strandpromenaden. Badplats, restauranger och centrum ligger alla på gångavstånd. Precis nedanför ställplatsen finns Kallbadhuset samt ett par restauranger utefter den långa strandpromenaden. Vi går i sakta mak och flanerar, tittar på folk och änder, båtar och några modiga som badar. Ställplatsen är välbesökt – just nu är det 14 husbilar här. Det finn sammalagt 6 platser utefter kortsidorna och där står man precis bredvid gräskanten. Vi andra som inte fått plats vid gräset, får stå på asfalten. Vi får också gärna ta ut våra stolar, men då gå och sätta oss på gräset.

Här i gropen finns den gamla vändskivan för lok!


14 reaktioner på ”Ulricehamn

  1. Visst är det en fantastiskt fin plats. Vi har varit där och det ligger så fint där vid sjön och också nära själva stan. Det är ju en stad som också har gamla fina textilanor med Bogesunds Väveri bl.a. Det finns en fördel till. En av våra bloggvänner bor ju rakt över sjön. Maggan och Ingemar, (pensionärsvil(l)an). De har ju också kommenterat på din sida. Ha det så fint i vackra Ulricehamn, det finns kanonfint cykelvägar alldeles nedanför ställplatsen. Vi hörs snart igen. Kram 3 M

    1. Tack för upplysningen – det visste jag inte. Då får jag leta på dem, nästa gång vi är i krokarna 🙂 Kram

    1. Klart jag hänger med till er nya blogg, min länk till er är redan uppdaterad 🙂 Grattis till en härlig bil, förresten 😉

  2. Ulricehamn?! Tja, efter din fina rapport tänker vi absolut åka dit. Själva laddar vi för att vända husbilsnosen söderut om ett par veckor. Mot Normandie. Gissa om det ska bli spännande!

Kommentarer är stängda.