Kom närmare!

Kom närmare – Det behöver jag inte säga till min omgivning längre. Jag kommer närmare min omgivning, i allafall om jag är ute med mitt nya teleobjektiv. Det var riktigt trevligt att inte behöva krypa precis inpå, det fanns där ändå. Bjuder på lite blandade bilder från min trädgård.

Det kom en rejäl regnskur. Då var det skönt att stå under tak, på altanen

 


16 reaktioner på ”Kom närmare!

  1. Jag törs inte komma närmare, det ser så ”fuktigt” ut. Vad bra nu kan du stå under tak och zooma in utan att bli blöt. Blommor och bär var härliga, regnet känns just nu som jag klarar mig utan. Jag önskar mig en kamera till så jag slipper det ständiga bytet med objektiv. Lycka till!

  2. Men vilka fina bilder kompis:) det är lite speciellt att fota i regn. Duktiga dej:) Visa fler bilder när du kan. Kram

    1. Så är det nog, men man ju både önska och längta 🙂 (och vem vet vad tomten har med sej i säcken när det blir dags)

  3. Grattis till nya objektivet… kanon att inte behöva gå ut i regnvädret – oj vad det regnar!! Fina bilder – ut och fota mera!!

  4. Hur blir det med dem som har slutat med jul??? Maken blev lite avundsjuk på ditt objektiv, men tror inte på tomten heller, så jag sa att han får längta! Bra, va? Kram 3 M

Kommentarer inaktiverade.