Kom närmare!

Kom närmare – Det behöver jag inte säga till min omgivning längre. Jag kommer närmare min omgivning, i allafall om jag är ute med mitt nya teleobjektiv. Det var riktigt trevligt att inte behöva krypa precis inpå, det fanns där ändå. Bjuder på lite blandade bilder från min trädgård.

Det kom en rejäl regnskur. Då var det skönt att stå under tak, på altanen

 


16 reaktioner på ”Kom närmare!

  1. Jag törs inte komma närmare, det ser så ”fuktigt” ut. Vad bra nu kan du stå under tak och zooma in utan att bli blöt. Blommor och bär var härliga, regnet känns just nu som jag klarar mig utan. Jag önskar mig en kamera till så jag slipper det ständiga bytet med objektiv. Lycka till!

  2. Hur blir det med dem som har slutat med jul??? Maken blev lite avundsjuk på ditt objektiv, men tror inte på tomten heller, så jag sa att han får längta! Bra, va? Kram 3 M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.