Laddat för mässor

Trots att sommaren knappt har startat laddas det för mässor. Redan den 14-17 februari 2013 slår Kistamässan upp portarna för Caravan Stockholm  Mässan byter också namn från Caravan&Camping som den tidigare hette. Samtidigt passar man också på att lansera en mässa i syd. Caravan Öresund har premiär 7-10 mars 2013 på Malmömässan. Har du tomt i almanackan – boka in dessa datum och gör ett besök.

Men innan dess har vi ju årets mässor hemma i Sverige

Stora Nolia den 4-12 augusti Piteå, som för övrigt firar 50 år i år!

Nordens största mässa Elmia Husvagn Husbil i Jönköping den 6-9 september, som i år blir 4000 kvadratmeter större.

Så det finns alla möjligheter att ta del av nyheter i campingbranchen. Träffa gamla och nya bekanta, gå omkring och njuta av atmosfären, trängas, kanske fynda nåt. Eller helt enkelt konstatera att här fanns ingenting som jag vill ha! Att jag är nöjd med det jag redan har. Brukar du fara iväg på mässa?


8 reaktioner på ”Laddat för mässor

 1. Vi har gjort ett uppehåll på Elmiamässan eftersom vi köpte ny bil som levererades förra januari. Dessutom kan man bli lite extra sugen när man ser allt nytt och kanske lite bra lösningar. Det här med att köpa husbil, blir ju lltid lite kompromiss. Man vet vad man vill ha, men få har allt. Nu har vi haft så mång och jobbiga problem och bråk med säljaren så det tår oss upp i halsen. Kanske vore läge för att hitta något annat. Får se. Men tyvärr är det ofta så att efter bilen är levererad, då skiter de högaktningsfullt i all service och sånt. Det är riktigt irriterande. Men….utan husbil vill vi inte vara. Kram 3 M

  1. Att man ska behöva bråka med sin säljare är för trist. Tyvärr är vi nog många som delar den erfarenheten… Men det hindrar ju inte ett mässbesök – bara för att det är så kul! 🙂 Och skönt att höra att ni, trots problem, inte vill vara utan husbil! 😀 Kram

 2. Ni kanske kommer till Nolia. Vore kul att träffas:) Ta nu husbilen och gör er en Piteå roadtrip. Vore kul:) Kramen till dej

  1. Skulle i och för sej vara riktigt roligt eftersom vi aldrig varit på Stora Nolia, men tyvärr har vi inte semester då. Vi får ses en annan gång 🙂 Kram

   1. Tänk vad trist att man alltid ska ha så lite semester:) tiden räcker inte till allt tyvärr. Ha det gott. Kram

 3. Jag har varit på en del mässor, men mest datamässor å jobbets vägnar.

  Håller med – campinglivet är fantastiskt! Men hittills har vi bara vardagsrumscampat i år 🙂

  1. Mässor är oftast mycket trevliga tillställningar. Och att campa på hemmaplan är inte alla förunnat 🙂 Kram

Kommentarer är stängda.