Falkuddens Camping

Helgen har vi tillbringat på Falkuddens Camping, Näs Bruk ca 1,5 mil NO om Avesta. Det är en liten camping som ligger naturskönt vid sjön, som är en del av Dalälven. Det märktes att det varit väldigt regnigt, för en del platser gick det inte att stå på – de var alldeles för blöta. 

Trots lite regn hade vi en mycket skön helg. Avkopplande och i lugn och ro. Om man bortser från lite cachjakt, på promenadavstånd från campingen. Våra vänner hade aldrig cachat, så vi introducerade dem i skattletandet. Det blev också en del cacher tagna på väg hem. Och Göran offrade sej , på en av dem…  🙂  Och så säger han att han är höjdrädd…. 


12 reaktioner på ”Falkuddens Camping

 1. Ja vilken regn-sommar,nu är vi trötta på detta regn var o vareviga dag !! Det räcker o blir
  över för längesen,marken är nog nerblötad !!!!!
  Det gäller nog o se upp var man åker o parkerar på en camping i blötan,nog lätt o köra
  fast med en framhjulsdriven husbil….
  Nu laddar vi bilen o drar iväg söderut o hoppas på sol,värme o uppehåll !!!

  Ha det gott o njut av årstiden 🙂

 2. Ni har verkligen haft otur med vädret och regn i era trakter den sista tide. Vi vet ett ställe där det regnar väldigt sällan, nämligen Öland. Men Borgholm fick lite igår, såg vi. Vi är nu i Skåne och på vägen ner regnade det, men idag har vi hunnit med slottsbesiktning och underbart cafè. Ska berätta mer om det, men nu är vi fktiskt trötta, men har det kul med vänner i Huaröd. Ha det så gott! Kram 3 M

  1. Ja Öland är ju känt för att vara fint – men det blir lite långt över en helg med minst 52 mil enkel resa 😉 Kram

  1. Smart, då kan man ju bara lägga på en rejäl duk över matbordet så får man en äkta ruff-känsla 🙂

Kommentarer är stängda.