Polar lanserar nytt elsystem

I ett pressmeddelande från MyNewsDesk kan vi läsa att Polar presenterar världens första CAN bus (Control Area Network) elsystem för husvagnar. Från en användarvänlig färgdisplay alldeles innanför dörren till husvagnen, kan användaren reglera alla de funktioner som styrs av el i husvagnen. Exempelvis tända och släcka lampor samt kontrollera vattentankarnas och batteriets olika nivåer. Det innovativa elsystemet har inte bara en snygg design utan är även enkel att manövrera. Tack vare den egenutvecklade mjukvaran är systemet mer pålitligt än tidigare och ger dessutom möjlighet att utveckla fler användbara funktioner i framtiden, såsom exempelvis larm. Elsystemet kommer att vara standard i alla Polar husvagnar årsmodell 2013. 


2 reaktioner på ”Polar lanserar nytt elsystem

  1. Teknikens under:) snart trycker vi bara på knappar för att få som vi vill. Tänk vad dom är påhittiga:) Det är sant att utvecklingen går framåt:)tur är väl det. Kram till dej

    1. Ibland bli man nästan förundrad över att det kan hittas på nya saker hela tiden. Och samtidigt, när det gäller trafiksäkerhet, känns det kanonbra att nån hittar på just det 🙂 Kram själv

Kommentarer är stängda.