Söndag 24 juni 2012

Efter frukost på camping Mimosa plockade vi ihop och fortsatte till Vias-Plage. Men först några fler bilder från Mimosa. Syns det vilken stor plats vi fick? Så här stora var i princip alla tomter och det tycker jag är jätteskönt. Att stå som packade sillar är inte riktigt min grej. Jag gillar att få mitt eget utrymme kring husbilen.

När vi kom fram till Vias-Plage och camping Napoleon fixade vi en enkel lunch. Sedan cyklade Göran iväg för att hitta en tarte till eftermiddagskaffet. Tyvärr var förra årets favorit slut för dagen. Men en med jordgubbar på får väl duga 🙂

Kvällen var lugn och varm. Cikadorna spelade/gnisslade och mörkret föll stilla och ännu en fantastisk semesterdag är till ända.


2 reaktioner på ”Söndag 24 juni 2012

  1. Det ser bara så fantastiskt härligt ut 🙂 annat än detta eviga regnande som vi bjuds på i ett kallt Svealand !

  2. Ja, det ser ut som en riktig drömsemester!
    Kul att se hur ni har det 🙂
    Önskar er en fortsatt bra resa!

Kommentarer är stängda.