Misdommarafton 22 juni 2012

Vi önskar alla våra bloggläsare en riktigt
Glad Midsommar!

Igår hade vi vår varmaste dag hittills. I skuggan tangerade termometern +31 trots att det blåste en del. Men det var varma vindar som svepte ner över oss. Vi tillbringade hela förmiddagen på stranden och badade i havets vågor och eftermiddagen låg vi i solstolarna, i skuggan och lyssnade på ljudbok.

Idag blir det ungefär en likadan dag. Stranden nu på förmiddagen sedan blir det en sill-lunch och eftermiddagen tillbringar vi med största säkerhet i skuggan. Till kvällen har vi och våra kompisar Tobbe & Kerstin bokat bord på Alexandra,  den lunchrestaurang vi tidigare besökt och varit mycket nöjd med. Det är lätt att komma in i en avslappad lunk och det känns helt OK att bara njuta av vad dagen har att ge!

11 reaktioner till “Misdommarafton 22 juni 2012

 1. Låter som det perfekta midsommar firandet , här på sydkusten bjuds vi på regn och tunga moln det är mindre perfekt ! Ha en härlig dag !

 2. Försökte kommentra på din blogg igår men det ville sig inte, förstår att din midsommarledighet är inbakad i semestern. Ha det gott!

 3. Det lunken skulle jag gärna sälla mig till just nu, måste jag tillstå. Det låter helt underbart och klart att man blir lite avis, men bara lite, ni är värda det och vi missunnar inte! Vi har det skönt här också så det går ingen nöd på oss alls. Snart kommer sillen fram också och så är midsommaren komplett ska gå ut och klippa gräslök i trädgården nu. Ha det fortsatt skönt, tiden går för fort. Kram 3 M

 4. Men vad ni solar. Är det ni som snott solen från oss andra?:) man kan ju börja undra;) skämt åsido…njut utav bara den av solen o värmen. Sköt om er. Kram

 5. Så härligt ni har det!
  Midsommaraftonens sol har här förbytts mot en mulen och grå himmel…
  Ha det fortsatt bra helg!

 6. hoppas ni hade en alldeles perfekt midsommar i värmen 🙂 här hos mig så ösregnade det! Men vi trivdes så bra ändå nu när vi är tillbaka i husbilslivet. Hur kunde vi ens tro att vi skulle kunna överge det?! O till CC är vi också tillbaka…

 7. Hej på er!
  Vi har haft en trevlig midsommar här på Halens camping i Olofström fast vädret kunde varit bättre,Vi har fått spela Priffe medan regnskurarna drog förbi. Vi fyra från Vias Plage önskar er en fortsatt varm och trevlig semester.
  Maj-Britt,Ingvar,Monica o Alf

Kommentarer är stängda.