Måndag 18 juni 2012

I morse var det lite molnigt, så vi bestämde oss för att cykla in till Platja D´Aro.  Vi hade kollat lite på datorn och sett att det fanns en del cacher gömda utefter strandpromenaden. Vi var tidigt iväg och det var inte så mycket folk ute. Mest joggare och en och annan flanör.

Vi cyklade omkring och hittade en hel del. Lagom till lunch var vi klara med cache-letandet och då övergick vi till restaurang-letande istället. Vi hittade restaurang Alexandra som serverade Meny för 11 euro per person.

Till förrätt fick vi en mycket fräsch sallad med avocado och räkor samt ost.

Till varmrätt serverades nudlar med musslor och Scampi. Det ser inte så aptitligt ut, men jag lovar dej att det var helt fantastiskt!  

Och till dessert avnjöts en Cremé Brulee´

För allt, inklusive vin och bröd betalade vi, som sagt 11 euro per person. Jag tror vi åker dit i morgon, igen 🙂

Tillbaka på campingen blev det naturligtvis bad och en härlig stund, tillbakalutad i solstolen.


6 reaktioner på ”Måndag 18 juni 2012

  1. Visst är det härligt med semester, men det är ganska skönt hemma också idag. Stockholmare tror det är dåligt i hela Sverige om det regnar på dem. Här hos oss är det varit och skönt, men det är klart att vi inte blir serverad så fin mat för de pengarna, här hemma. Men vadå, ni har förtjänat det!
    Njut av er semestern till fullo! 3 M

Kommentarer inaktiverade.