Norrviken, Båstad

Att en tidig morgon få vakna av ett fågel sjunger sin underbaraste vårmelodi, eller ett höra några regndroppar som faller – det är riktigt underbart. Och det är förknippat med husbilslivet. Nu har vi kommit till CaravanClubs rikscamping Norrviken, strax utanför Båstad. Vädret har tyvärr inte vaknat riktigt på vår sida, det är mulet och ganska blåsigt. Men vad gör det? Vi har det hur bra som helst i bilen. Om vi inte får nåt regn, tror jag att vi tar ut cyklarna och trampar in till Båstad och tittar runt lite. Det är ju i och för sej en sommarstad, men det finns säkert nåt att kika på ändå.

8 reaktioner till “Norrviken, Båstad

  1. Förra året gjorde vi också en resa söder över i april månad. Vi reste till Kivik på Österlen. Vi ville se om våren kommit längre än hemma i smålandsskogarna. Båstad mot Dalarna måstre skilja en hel del i tidigare vår.

    1. Visst skiljer det. Här nere har det kommit betydligt längre. Vi märkte skillnad redan i Örebro 🙂

  2. Härligt, bara det att få vakna till en ny dag i husbilen 🙂
    Hoppas ni får en varm, solig och fin dag idag!

  3. Åhh, visst är det härligt att få befinna sig på resa och få vara i husbilen. Sen plocka fram cykeln för att åka omkring o undersöka omgivningen:) Trevlig valborg förresten:) Kram

Kommentarer är stängda.