April April

Idag får vi luras. Hur ofta och hur mycket som helst. Jag minns för en massa år sedan, när Mix megapol (?) behagade skämta. Det var på den tiden på internetuppkopplingen gick via telefonledningen. Nu var det så att det blivit alldeles för mycket skrit i ledningarna och internet hade smutsat ner telefonlinjen. Därför skulle man denna dag städa. OCh eftersom en del skräp kunde komma ut, ombads lyssnaren att ställa ut en liten burk under telefonjacket för att samla upp skräpet.

Kanske inte så roligt tycker du – men om jag berättar att min systerdotter ringde hem till min syster och sa ”Mamma, du måste ställa ut en burk eftersom ledningarna ska städas”  blir det genast mycket roligare!!

Har du blivit lurad idag?


6 reaktioner på ”April April

  1. Vi har inte hunnit bli det ännu, men chansen är rätt stor. Vi är ju hos bästa vännerna och de kan vill jag lova, men vi går hem till dem efter morgonbestyren i Mysan. Historien du berättade var ju riktigt rolig, men något vi lite (lite) äldre kommer ihåg på svart-vit TV-s tid när de lurade folk att sätta en nylonstrumpa på Tv-n och kunna få färg-TV. Också kul, men folkstorm blev det. Ha det bra. 3M

  2. de gör sitt bästa härhemma de två små, allt ifrån snö ute till hål i tröjan men ännu har vi klarat ut alla lurendrejerier 🙂
    förra året lurade jag o min kollega vår förskoleklass att vi skulle åka till paris över dagen, hade tryckt upp flygbiljetter som vi delade ut o allt. De gick på det, fick allt ifrån jubel till tandagnissel ifrån dem angående flygresan 🙂 🙂

  3. Vi hade ett år (1984) flyttat till ett nytt kontor & lager den 31 mars och jobbat långt in på småtimmarna. På söndagsförmiddagen den 1:a april ringer en av de anställda och väcker mig. ”Kom omedelbart till kontoret, det står 10 cm djupt med vatten på hela heltäckningsmattan. ”April, april” sa jag…Kom sa han, och slängde på luren. Det stod 10 cm djupt med vatten på kontoret.

  4. Har klarat mig från aprilskämt…tror jag ialla fall;)

    Jodå bra med lastvikt är det men nu blev det inte så mycket handlat på GeKås utan det var mer en kul grej att åka dit då vi ville till västkusten och det blev en lyckträff för här hemma var det rena skitvädret men vi hade sol om en kallt:)

Kommentarer inaktiverade.