Upptäck Europa med bil

Nu släpps nya ”Upptäck Europa med bil” som är Motormännens klassiska bilresehandbok berättas i ett pressmeddelande. Det är en lättläst och fullmatad bilreseguide med aktuella uppgifter och tips som gör bilresan enkel i och igenom Europa. Boken är den perfekta hjälpredan när du planerar sommarens bilsemester, och när det är dags för avfärd bör boken ligga lättillgängligt i handskfacket.

– Vi har lagt ner mycket tid och kraft på att göra nya ”Upptäck Europa med bil” tydlig och lättöverskådlig för läsarna. Nu hoppas vi att många bilresenärer kommer få användning av vår information när de ska ut i Europa med bilen, säger Karl von Schoultz bilreseexpert på Motormännen.

Boken är uppdelad i flera delar. Den första delen ”Vart ska vi resa? Hur ska vi bo?” ger hjälp att lägga upp resan i stort. Den andra delen av boken ”Praktiskt kom-ihåg” tar upp allt sådant som inte får glömmas inför avresan. I tredje delen ”Nu kör vi!” får läsaren praktiska fakta om hur går det till att köra på utländska vägar och motorvägar. 

Sista delen av boken ”Fakta land för land” listas Europas alla länder. Boken ger hårda fakta som ländernas hastighetsgränser, parkeringsregler, Motorvägsavgifter, miljözoner samt andra avgifter och restriktioner. Den här delen av boken tar också upp information om drivmedel, däckkrav, samt regler för husvagn och husbil. Den här delen av boken får läsaren verkligen reda på vad som gäller i det enskilda landet och det kan hjälpa bilresenären att undvika onödiga böter på semestern.

Mer djupgående fakta land för land finns på www.motormannen.se  under rubriken Resan > Bila i Europa. Här görs även kontinuerliga uppdateringar av bokens fakta.

Boken lanseras tisdagen 20 mars kl 17-20 på Kartbutiken, Vasagatan 16 i Stockholm. I kväll säljs boken för 145:- (ordinarie pris 229:-)

Jag hoppas kunna återkomma med en recension inom en snart framtid. /Anette


6 reaktioner på ”Upptäck Europa med bil

  1. Fint omslag med Grossglockner hochalpenstrasse, jag jobbade på restaurangen som ligger ett par hundra meter därifrån!

  2. Hej Anette, hör av dig till mig så skickar jag över ett recentionsexemplar av boken till dig. Mvh Jon Stenbeck, informationschef Motormännen (jon.stenbeck@motormannen.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.