Geocaching

Har till och från funderat över detta med geocaching. Kollade lite för ett år sen eller två, men då kändes det inte så aktuellt. Idag tittade jag lite mera på bla på Geocaching.com och upptäckte att det kryllar av cacher. Även alldeles i närheten. Så jag kände mej lockad att ta en promenad i det vackra, men blåsiga vädret. Resultatet blev givande och Ida och jag hittade vår allra första cach! Barnsligt kul! Och flera finns på både gång- och cykelavstånd. Så det kan nog hända att vi beger oss ut på skattjakt fler gånger. Det finns ju mängder av cacher ute i Europa också, om jag nu skulle bli ”biten” och fortsätta med skattjakten.

Har du provat på geocaching? Tycker du det är roligt eller tidskrävande? Eller både och?

 
                                                                           Ida hittade vår allra första cache under bryggan 

3 reaktioner på ”Geocaching

Kommentarer inaktiverade.