Biltemas Campingsatsning

Biltema lanserar nu ett helt nytt sortiment av praktiska tillbehör till husvagn och husbil. Sortimentet riktar sej både till långliggare och resande. Sortimentet kommer under säsongen att växa så titta in på Biltemas avdelning  som de kallar Husvagn och Husbil.

12 reaktioner till “Biltemas Campingsatsning

  1. Jag har haft en förutfattad mening om att Biltema är världens tristaste affär. Vi var där (för 100 år sen) och jag minns bara gångar upp och ner med spiralfjädrar till bilar. Har dock hört att dom har utökat sortimentet sen dess 🙂

  2. Hej och Tack för att du tittar in hos oss på bloggen.Trevlig att läsa eran och fina akvareller du gör.Ja Biltema är en butik som Jakob svänger in till lite då o då. Han kommer säkert tycka att detta är bra med husbils tillbehör, även jag också!Trevlig helgYvonné

  3. Förlåt mitt lite kritiska inlägg… Visst står det i reklamen, \”Varför inte handla på Biltema\”?Jag var på Biltema och handlade 1971 när de hade en butikslokal på drygt 100 m2, en halvtrappa ned i ett hyreshus i Linköping. Sedan dess har de vuxit lavinartat. Det är bara så tråkigt att handla där idag, inte den minsta pryl utan det är ingraverat Biltema på allt. Jag skulle köpa några termometrar till kontoret, men bara Biltema på allting. Jag köpte billigare och bättre på City Gross utan reklam.

  4. Helt OK Matts. Man ska ha ett kritiskt öga med. Har inte tänkt på att det står Biltema på allting, förutom på pennor och sånt smått…. Det är bra med konkurrens och alternativ. Helt klart!

  5. Nog har sortimentet förändrats alltid. Tyckte också att det var urtrist att gå in där. Men nu kan det var ok ibland. Vi köpte en hopfällbar cykel som vi har i husbilen, funkar perfekt och har tre växlar.

Kommentarer är stängda.