Elmiamässan

En bild från Elmiamässan, område 2
Imorse var det biljettsläpp till Husvagn Husbil 2012 6-9 september. Gjorde nyss en sökning på biljetter på område 1 och det fanns inga kvar. Så om du tänkt dej dit får du ”nöja dej” med att stå på parkeringen utanför, få biljett till område 2 eller 3. Eller vara ihärdig på Blocket, då det brukar finnas en hel del biljetter där, när mässan närmar sej. Oavsett så ska du ha en bra torsdag!!

4 reaktioner till “Elmiamässan

  1. Ja visst gör det. Då har man dessutom nära till ingången. Fördelen med att stå inne på mässcampen är att det finns färska frukostfrallor att köpa, tömningsmöjligheter, vatten och toalett. Å andra sidan finns ju alla faciliteter i husbilen 🙂

  2. Oj, hjälp vad fort biljetterna går åt! Vi har inte direkt planerat att åka dit i år… annars gäller det att vara ute i god tid verkar det som!

  3. Ja det går fort. Men bara på område 1, på mässcampingen. Glöm inte det. Det betyder definitivt inte att man måste ställa in besöket. Man kan stå på parkeringar utanför och runtomkring. Eller närmare inpå boka, en biljett till mässcampingen område 2. Eller hålla utkik på Blocket. Vill man dit-så kommer man dit på ett eller annat sätt 🙂

Kommentarer är stängda.