Elmiamässan

En bild från Elmiamässan, område 2
Imorse var det biljettsläpp till Husvagn Husbil 2012 6-9 september. Gjorde nyss en sökning på biljetter på område 1 och det fanns inga kvar. Så om du tänkt dej dit får du ”nöja dej” med att stå på parkeringen utanför, få biljett till område 2 eller 3. Eller vara ihärdig på Blocket, då det brukar finnas en hel del biljetter där, när mässan närmar sej. Oavsett så ska du ha en bra torsdag!!


4 reaktioner på ”Elmiamässan

  1. Ja visst gör det. Då har man dessutom nära till ingången. Fördelen med att stå inne på mässcampen är att det finns färska frukostfrallor att köpa, tömningsmöjligheter, vatten och toalett. Å andra sidan finns ju alla faciliteter i husbilen 🙂

  2. Ja det går fort. Men bara på område 1, på mässcampingen. Glöm inte det. Det betyder definitivt inte att man måste ställa in besöket. Man kan stå på parkeringar utanför och runtomkring. Eller närmare inpå boka, en biljett till mässcampingen område 2. Eller hålla utkik på Blocket. Vill man dit-så kommer man dit på ett eller annat sätt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.