Semesterberättelser?

Hittade en gammal penna från Posten idag. På den står ”Den som har semester har alltid nåt att berätta”. Och det är verkligen sant. Jag gissar att posten vill att vi ska skriva brev och vykort. Det är ju tyvärr en utdöende företeelse. Hur gör du? Skickar du vykort till dina vänner/familj/jobbet när du har semester? Eller blir det bara sms, nuförtiden?

Published with Blogger-droid v2.0.4

13 reaktioner till “Semesterberättelser?

  1. Bloggandet och MMS får till stor del ersätta vykort. Se finns det ju några i den äldre generationen som fortfarande får kort. Hur är det för dig?

  2. Då får jag nog inordna mej till \”den äldre generationen\” *ler*Älskar att få vykort och försöker alltid skicka till nära och kära, när vi är bortresta!

  3. Det är lustigt det här med gamla pennor från företag som knappt finns längre. Vi skickar hälsningar via e-post numera. Bara de vi känner som inte har dator får kort och svärmor förstås. Man har ju vant sig med att alltid vara \”nåbar\”. På gott och ont. Vi vill dessutom inte ha post i onödan eftersom vi oftast är ute med husbilen. 3M

  4. Jag älskar att köpa, skriva, skicka och få vykort. Jag anser att det ina inte behöver utesluta det andra. Nyttja tekniken till det den är bra till och papper och penna för sinne och lust…

  5. Oj! Har blivit jättedålig på att skriva brev och skicka kort. Mailen har ersatt de handskrivna breven. SMS blir det en hel del………..tiderna förändras……….

  6. Jag ar urkass pa kort, tycker det ar jobbigt faktiskt att skriva samma sak pa en massa kort utan uppdaterar hellre bloggen eller skicka sms till narmaste familjen.

  7. Nog blir det bloggandet som ersätter vykorten. Men det beror väl vart man åker. Då blir det nog nåt kort som åker iväg till en del bara.

  8. Det verkar som om pennan och vykortens tid är förbi. Lite trist, men samtidigt bör/ska man ju hänga med utvecklingen. Och jag håller med om att det blir mindre att skriva på korten när man bloggar. Å andra sidan har ju min gamla mamma varken mobil eller dator…Men som någon skrev – det ena behöver ju inte utesluta det andra och jag gissar att vi alla tycker om att få ett vykort i postlådan 🙂

  9. får väl erkänna att det numera nästan bara blir sms o bloggen som är dåtidens vykort.Min mormor är väl den enda som får ett vykort…?!ps..tack för tipset om aromlampan o olojor. har läst igenom din sida nu, ska försöka köpa hem lite när jag väl kommer ut ur detta hus!kram

Kommentarer är stängda.