Äntligen solsken

Det känns son om det var längesedan jag såg solen. Därför var jag tvungen att gå ut och bla titta lite i rabatterna. Där fanns en hel del ”skräp” som faktiskt kan vara riktigt vackert. Plötsligt kom två flygplan. Först såg det ut som om de steg precis rakt upp, som ett fyrverkeri. Sedan vek de av och flög över trädgården. Där ombord satt säkert många förväntansfulla människor, på väg till en avkopplande semester, nånstans. 


7 reaktioner på ”Äntligen solsken

  1. så mkt fint det finns omkring en, och man ser det inte förrän man har kameran i handen! Jättefina bilder du fångat!kram

  2. Kul att ni gillar bilderna – trots att det bara är ett \”hastverk\” med kameran. Leena jo visst har vi snö och imorse var det -15 (brrr) Men jag tittar ändå i rabatten för kanske det tinat lite närmast väggen…. du vet – hoppet o.s.v. 🙂

Kommentarer är stängda.