Äntligen solsken

Det känns son om det var längesedan jag såg solen. Därför var jag tvungen att gå ut och bla titta lite i rabatterna. Där fanns en hel del ”skräp” som faktiskt kan vara riktigt vackert. Plötsligt kom två flygplan. Först såg det ut som om de steg precis rakt upp, som ett fyrverkeri. Sedan vek de av och flög över trädgården. Där ombord satt säkert många förväntansfulla människor, på väg till en avkopplande semester, nånstans. 


7 reaktioner på ”Äntligen solsken

  1. Kul att ni gillar bilderna – trots att det bara är ett \”hastverk\” med kameran. Leena jo visst har vi snö och imorse var det -15 (brrr) Men jag tittar ändå i rabatten för kanske det tinat lite närmast väggen…. du vet – hoppet o.s.v. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.