Nyttiga Appar

Halva förmiddagen har jag trixat med min androidtelefon. Letat appar och installerat, provat och börjat om från början. Ett par jag tagit ner är StellplatzFinder och Svenska Stallplatser. Hittade även ACSI Europa. ACSI skrev jag om nyligen och det inlägget finns här 
När jag ändå var i farten letade jag på Viber och HeyTell så jag kan kommunicera med nära och kära på ett enkelt och billigt sätt. 
Tycker dock att det kan vara lite krångligt att hitta vettiga appar (vad det nu är…!? ) Därför tänkte jag be dej om hjälp. Vilka appar använder du? Varför har du valt just dom och vilka kan jag ha nytta av när jag är ute och upptäcker världen med husbil? 


6 reaktioner på ”Nyttiga Appar

  1. jag tror inte mina appar hjjälper dig specielt mkt 🙂 Angry birds, Aftonbaldet, Expressen, Vem ringde, PhotoFunia, Ficklampa, fatBooth, ShootBubble och så Wordfeud 🙂

  2. Har bara ett par…har inte så stor koll på just appar.Ställplats-appar skulle ju inte vara så dumt men utomlands blir det väl väldigt dyrt att gå in på dem om man inte har tillgång till fritt internet?

  3. Det gäller ju att spärra telefonen för dataroaming, annars kan det bli hur dyrt som helst! Man kan ju antingen köpa ett kontantkort i landet man besöker, eller så kan man koppla upp sej på ställplatsens/campingens WiFi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.