6 reaktioner på ”Snöhinder

  1. God morgon:) men gud vad snö ni fått, här kommer bara blötsnö som smälter så risken för isgator är stor….hade hellre tagit snön.

  2. Nej att köra i busväder är ingen hit.Men kanske ni får lite vitt över jul ändå! Börjar dessvärre ge upp hoppet om en vit jul här – vit i bemärkelsen snö alltså.

  3. Jag avundas Er inte, här i Spanien har vi ca +4 gr på natten och ca 16-19 grader på dagen……….ni förstår kanske varför vi flydde vinern……..även om jag tycker om snö (norrlänning som jag är) men då måste den ligga kvar………..

  4. Leena – hoppas ni klarar er från isgator!Ninni – det sista som överger en, är hoppet. Det är några dagar kvar ju!Widings – Ja om jag hade möjlighet skulle jag också fly! På direkten! Agneta – verkligen skönt med uppehåll.Elisabet – det blev en hel del och allting ligger kvar. Även det på träden, så det har blivit \”julkorts-vackert\”

Kommentarer är stängda.