Vilket mörker…!!

Har ni hört det senaste? Man tror helt enkelt inte det är sant, men det är det! Nu ska gatlyktorna släckas eftersom man funnit att bilisterna då kör långsammare och att det därigenom sker färre olyckor. Visst låter det som ett aprilskämt, men så är inte fallet. Det är i Frankrike denna ”genialiska” ide kläckts och inom kort blir det verklighet. Om fransoserna även förbjuder användandet av strålkastare på bilen, kör bilisterna säkert ännu långsammare eller kanske rentav stannar hemma. Då sker det ju inga olyckor alls! Vive la France….

I Tyskland är gatulyktorna fortfarande på – här en nattbild från Potsdam

4 reaktioner på ”Vilket mörker…!!

  1. Hahaha oj är det faktiskt sant det där om gatlyktorna?? Låter ju onekligen som ett skämt! hahahaha det bra i höstrusket.

  2. Ursäkta, men jag tycker det låter bra, jag. Hur ofta har man inte kört mil efter mil på motorvägar upplysta som matsalsbord, med bilister som kör över 200 km/t i någon sorts falskt upplyst trygghet. För att inte tala om hur vansinnigt mycket ström det drar. Inte tror jag de tänker släcka några gatlyktor i städer och byar där folk bor och går till fots. Men är det detta som är meningen, då är jag böjd att hålla med om att det låter koko…

  3. då får man hoppas att männsikor börjar bära reflexer lite mera, så att de syns i strålkastarskenet. Faast det gör de knappt i gatlyktsskenet heller i o för sig!?Får hoppas att det inte gäller i städer..!kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.