Tidelipom

Den lilla snö som kom har nu regnat och framför allt blåst bort. Det har stormat ganska rejält och emellanåt har regnet kommit på tvären, istället för rakt ner. Nalle Puh, som är så klok ,sa en gång att det var en trevlig Blåsdag Vet inte riktigt om jag håller med honom. Är kanske lite för blåst för det just nu 🙂


2 reaktioner på ”Tidelipom

  1. här har det nu lugnat ner sig alldeles, inte en endaste vindpust kan höras därute…till skillnad från Berit som drog fram i söndags!Ja, jag spelar gärna Wordfeud med dig. Ska lägga till dig sedankrammisslyckas jag så är mitt användarnamn Aggeneta70

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.