Är du med i nån klubb?

Satt och funderade lite över klubbar och klubbtillhörighet. Som husbilsåkare finns ju en hel del klubbar att bli medlem i. Det finns märkesklubbar. Kundklubbar. VIP-klubbar.
När vi köpte vår första husbil 2001 gick vi med i CaravanClub, trots att vi då tyckte att det var nog mest för husvagnar. Men vi ville åt lite färje-rabatter. Och i CaravanClub har vi blivit kvar. Vi trivs riktigt bra och numera jobbar de ju väldigt mycket för mobil fritid. Så alla som har ett fritidsintresse är varmt välkomna. Vi har dessutom blivit medlemmar i Husbilsklubben, MHCS och nu även i Carthagoklubben.
Är du med i nån klubb?

Det finns många klubbor… Klubbar menar jag…..

Ja så finns ju H&M kundklubb. Så även på Lindex, Skohuset mm mm . Men det är ju nåt helt annat….

4 reaktioner till “Är du med i nån klubb?

  1. Vi är med i Husbilsklubben och MHCS. Sen följer vi en hel del olika bloggsidor som vi också får en massa trevliga tips ifrån. Ha dé!

  2. även här är det Hbk och Caravan som gäller. Plus alla kundklubbar såsom Hm, Lindex, skopunkten, Kicks, Ikea mm mm som man måste stå och leta reda på kortet när man är och handlar.kram

  3. Jojo! Husbilsklubben här också samt Sällskapet Sune Jonssons vänner, Svenska Fyrsällskapet och Gudrun Sjödén Club…Ha en skön Allhelgonahelg!

  4. Alltså… Vad är egentligen skillnaden mellan en klubb och en förening? Vi är med i Mas Amigos (Mer vänner) här på Costa Blanca. Men det kanske inte gills som en klubb?:-)

Kommentarer är stängda.