Pizza dax

Sitter här i TV soffan och väntar på att min älskade make ska komma hem med pizza. I kväll när det är fredag, är vi lite lata. Vi köpte ett häfte, för ett tag sedan som kallas ”Restaurangchansen” I den finns en hel massa kuponger på mat där man kan köpa två och betala för en. Bra initiativ. Idrottsföreningen vi köpte den av tjänar en slant. Precis som vi.

Den här bilden visar en pizza-kartong från Vias-Plage i Frankrike. Där köpte vi pizza i somras. Då provade jag en alldeles annorlunda variant. En whiskey-pizza. Det var en vanlig botten med flera olika sorters ost och några svarta oliver på. När den var färdig-gräddad skvättade pizzabagaren på whiskey. Tro´t om du vill men pizzan var god. 
Ikväll däremot blir det nåt mera traditionellt, Kanske en Quattro Stagioni. Eller om vi sträcker oss till en kebab-pizza med beasås och strips ovanpå….. Ha en skön fredagskväll!

En reaktion till “Pizza dax

Kommentarer är stängda.