Nu är det klippt

I kväll blev det ett besök hos bästa frissan. Jag har under 1,5 års tid försökt att spara. Har fått höra av några i min omgivning att en lite längre page skulle passa mej perfekt. Att gå från riktigt kort, till närmare axellångt har varit jobbigt. Idag slutade jag lyssna på omgivningen och mina raka testar föll offer för den vassa saxen.
Jag är jättenöjd och det känns så skönt. Så imorgon får mina arbetskamrater en ny kvinna på jobbet 🙂

lånat från google

4 reaktioner till “Nu är det klippt

  1. Lyckliga dej som vågar:-)Jag är fortfarande för fegför att klippa mej. Men sugen är jag ibland.Skönt att du blev nöjd;) / D

  2. Ja att försöka spara är jobbigt man brukar ofta komma till en längd som känns \”hopplös\” på nåt sätt. Mitt hår med mina tvåhundra virvlar funkar inte att få långt mera… blir bara lite råttsvansar. Men skönt när man bli nöjd med frillan!!

  3. Det är skitjobbigt att låta håret växa ut!Själv lät jag hårsvallet falla i somras – det bästa jag gjort på länge!Till och med Anders blev överlycklig. Ja, det är ju han som sköter dammsugningen och han saknar INTE hårbollarna som fyllde dammsugaren i ett nafs… 🙂

Kommentarer är stängda.