Nu är det klippt

I kväll blev det ett besök hos bästa frissan. Jag har under 1,5 års tid försökt att spara. Har fått höra av några i min omgivning att en lite längre page skulle passa mej perfekt. Att gå från riktigt kort, till närmare axellångt har varit jobbigt. Idag slutade jag lyssna på omgivningen och mina raka testar föll offer för den vassa saxen.
Jag är jättenöjd och det känns så skönt. Så imorgon får mina arbetskamrater en ny kvinna på jobbet 🙂

lånat från google


4 reaktioner på ”Nu är det klippt

  1. Ja att försöka spara är jobbigt man brukar ofta komma till en längd som känns \”hopplös\” på nåt sätt. Mitt hår med mina tvåhundra virvlar funkar inte att få långt mera… blir bara lite råttsvansar. Men skönt när man bli nöjd med frillan!!

  2. Det är skitjobbigt att låta håret växa ut!Själv lät jag hårsvallet falla i somras – det bästa jag gjort på länge!Till och med Anders blev överlycklig. Ja, det är ju han som sköter dammsugningen och han saknar INTE hårbollarna som fyllde dammsugaren i ett nafs… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.