Trädgården prunkar

Trots att ingen av oss i familjen är några trädgårdsmästare, växer det och frodas. Jag upptäckte att vi har en ganska mysig trädgård!

Busken dignar under svarta vinbär. Nu är allt
avplockat och infryst.

Samma sak med alla röda vinbär

Hallonen blev inte så många i år – men de vi fick smakade ljuvligt

En del av staketet som ramar in vår tomt

En klädnypa hade blivit kvarglömt på strecket

Mitt olivträd har vuxit en hel del.
Men oliver lär nog dröja….

Vid uteplatsen på ”framsidan” sitter vi
och lyssnar på porlandet från brunnen

3 reaktioner till “Trädgården prunkar

  1. Vad mysigt det ser ut och lyx att ha egna bär! Jag har förstått det ännu mer sedan jag träffat utlänningar som tycker att det är exklusivt och lyxigt med bär! Och visst är det gott, men man kan bli lite hemmablind och glömma att uppskatta såna där små, men fina saker!

  2. Ja visst är det lätt att bli hemmablind \”gräset är alltid grönare hos grannen….\” Det är ganska nyttigt att krypa omkring och se livet genom ett objektiv – perspektivet bli ju ett annat då/Anette

  3. visst är det lyx att ha bär o frukt i trädgården, vi har en hel del som redan är plockat o infryst sedan länge. Fast just vinbären glömmer jag bort, har fortfarande kvar att förra årets bara för att ingen mer än jag tycker om dem.Sv; jo man tar lite extra turer inom Ikea bara för att det finns där. Ännu roligare att handla är när man har skolans kort i plånboken och man handlar in för att möblera om lite eller köpa småsaker som fattas i klassrummen :-)jag o barnen har tagit korv där nu några ggr medans Per ligger på sjukhuset, vi kör ju ändå förbi på vägen.

Kommentarer är stängda.