Ja se det snöar!

När jag kom hem från jobbet idag möttes jag av drivor med hagel. Jag hade ju sett att det var ordentligt mörkt på himlen och regnet hade vräkt ner, men hagel hade jag klarat mej från, under vägen. Det kändes nästan overkligt och kylan var påtaglig. Och det låg till och med kvar nån timme! Jag som vill ha kvar sommaren ett tag till…..

Det var riktigt spårigt efter vägen!

Från stupröret vällde haglet ut!

Det lockar inte att sätta sej ute just nu… 


2 reaktioner på ”Ja se det snöar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.