Snabb mat

Ikväll blev det ”snabbmat”.
Det går snabbt att hämta den. Man äter upp den snabbt. Och man bli snabbt hungrig igen…. Kan det vara därför det också kallas ”skräpmat”? Men jag erkänner gärna att det kan smaka riktigt gott (om det inte blir för ofta)
Om jag lägger brödet åt sidan – blir det en Big Mac LCHF då?!
Published with Blogger-droid v1.6.9

En reaktion på ”Snabb mat

  1. nej tyvärr blir det nog inte det?? Eller jo, kanske? 😉 vi åt oxå skräpmat igår och har samma tanke, man blir ju lika hungrig igen efter kort tag.Tack för dina inlägg hos mig, jag ska ta tag i mig själv nu och börja lägga in på cc igen. har varit dålig på det under hela sommaren känner jag, dels så var datorn på service i mer än en månad och sedan åkte vi iväg en månad. Ännu finns det mkt kvar att göra i skåneland med husbil :-)hoppas att allt är bra hos dig och att det fortsätter vara varmt ett bra tag till!kram Agneta

Kommentarer är stängda.