Fortsatt varmt

Tisdagen den 28 juni lämnar vi Digoin och Frankrike bakom oss. Vi trodde vi skulle lämna värmen bakom oss också men nej. Döm om min förvåning när den steg till + 41.5 vid Freiburg, Tyskland. Här tog vi in på camping Tunisee, en camping vi gästat förut. Ganska ospeciell men den ligger bra till vid en sjö så det första vi gjorde när vi parkerat, var att hoppa i plurret. Så skönt. Och faktiskt så svalkade det lite. Det blev en tre-fyra dopp och någon dusch efter på det, så jag var lagom avkyld till det var dags att lägga sej.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.