CC Riksting

Caravan Clubs Riksting i Eskilstuna har gått av stapeln, denna Kristi Himmelfärdshelg. Trots att vi varit medlemmar i CaravanClub så länge har vi bara varit på ett Ting tidigare. Men nu kände vi båda att det skulle bli både spännande och roligt. Torsdagen bjöd på växlande väder så det var lite kylslaget när vi tågade till invigningen.
Först gick en blåsorkester och höll takten sedan kom Riks och därefter alla olika sektioner. Som du kan se av bilden är CaravanClub en förening med anor. Den bildades 4 april 1958 och har idag nästan 30000 medlemsfamiljer. Människor som är intresserade av camping och friluftsliv – oberoende om man har husvagn, husbil eller varför inte cykel och tält!
                                                 
Sedan följde då själva invigningen med pompa och ståt. Under tiden letade sej solen fram och resterande dagar strålade den underbart, över Vilsta camping, där vi höll till. Vi träffade nya bekantskaper, lyssnade på intressanta föredrag, besökte Parken Zoo och hade det hur trevligt som helst.
Är du inte med i Caravan Club – gå med om du har ett fritidsfordon. Läs gärna mer på http://www.caravanclub.se/  Du har allt att vinna på medlemskapet. Är du redan med – kom med på någon av våra träffar nångång. Jag hoppas vi ses!