Vandaler.


När jag denna dimmiga morgon går ut för att sätta mej på cykeln och cykla till bussen, ser jag att det varit vandaler i trädgården. Trots cayennepeppar har rådjuren kapat mina tulpaner! Jag som hade ett litet hopp om att äntligen få blommor i rabatten. Men nej – inte i år heller…

Published with Blogger-droid v1.6.8

3 reaktioner till “Vandaler.

  1. fast det var ju rätt söta vandaler i såfall. Men tror inte att du håller med mig om det, jag har ju inga som klampar in i min trädgård utan kan bara njuta av dem ute på åkrar o i skogsbryn

  2. Jo, nog är dom fina ute i naturen, graciösa och vackra. Men i trädgården platsar dom inte. Kanske dom tänkte -\”Här bor det snälla människor – dom har ju till och med kryddat salladen\”

  3. Tänk, jag som har matat rådjur hela vintern! Har haft 7-8 st här varje dag, som står o väntar på mat kl 5 på morgonen. De har alltid gått genom vår tomt, så därför började vi mata dem nu när det har varit så stränga vintrar. Grannarna är mindre glada.

Kommentarer är stängda.