Perspektiv

Denna morgon vaknar jag av att hela världen är gråvit. Snön vräker ner och våren känns långt borta. Man tappar modet och humöret sjunker. Men så sätter jag mej i TV-soffan och lyssnar på nyheterna. Då känns min klagan över vädret futtigt. Det snöar i Japan också…. Där är tiotusentals hemlösa efter tsunamin. Och som om det inte räckte är många på flykt unnan radioativitet som sipprar ut från kärnkraftverket. Hör precis nu att det finns en tidsfrist på ca 12 timmar – sedan är denna kärnkraftsolycka värre än Tjernobyl-olyckan. För att det finns så många fler människor i detta drabbade område. Jag slutar genast gnälla över den decimeter snö vi fått här – den smälter. Och tänder istället ett ljus för alla som har det svårt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.