Finns det liv finns det hopp

Under veckan har tiden faktiskt sprungit iväg i ett rasande tempo. Jag har varit till vårdcentralen med mitt knä, som inte vill bli bra. Fick lite piller som skulle göra det bra på en vecka Men det måste bli en ny läkarkontakt på måndag igen, för det har inte blivit nån förändring. Det finns då misstanke om att menisken är skadad……

Väret har varit vårlikt, med en hel del minusgrader på nätterna och ända upp till +5 så det har droppat och slaskat och porlat i stuprören. Det är härligt – jag känner att ”livsandarna” vaknar till liv och energin återvänder. Nu är det ju ljust när man far till jobbet och solen skiner när man kommer hem!


En reaktion på ”Finns det liv finns det hopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.