Fjärde advent

Det var väldigt! Vilken snöig 4:e Advent! Snöflingor – stora som dasslock – ramlar ner från himlen och man ser nästan inte grannen. Granen däremot har fått komma in i vardagsrummet och står här så fint med ljus och röda kulor i. Igår blev det saffrans-bak och idag måste jag iväg och handla den sista julklappen och lite annat smått och gott. Vill allra helst sitta kvar i soffan och kura under filten, med en mugg kaffe i handen, men men. Det är bara att dra på varma vinterkläder och pulsa iväg. För pulsa får jag göra. Det har kommit en hel massa snö som blivit riktigt rejält i drivorna. Ha en skön söndag!!

En reaktion till “Fjärde advent

  1. ha du med en härlig skön söndag tillsammans med all snö :-)Även här har det kommit en hel del, men idag har vi innedag för att se så ingen mer tänker kräka

Kommentarer är stängda.