Yrvädersväder

Så kom den. Som alltid, varje år, ungefär i den här tiden – Vintern. Hela dagen har det varit ett enormt blåsväder. Lågtrycket har känts i hela kroppen. Senare delen av eftermiddagen började det på att virvla ner några flingor. De kom tätare och tätare. Just nu är det fullt yrväder ute. Gräsmattan har fått ett vitt täcke och som du kan se av bilden är det liksom grått i luften. Hörde precis på nyheterna att vi har klarat oss riktigt bra, än så länge. Södra delen av Sverige har drabbats mycket hårdare. För en timme sedan pratade jag med Hallsberg och de hade fått ca 2 decimeter.
Jag kan inte påstå att jag är nån vän av snö, men OK nu blir det lite ljusare ute. Och för varje dag som går kommer jag närmare sommaren!

2 reaktioner till “Yrvädersväder

  1. här nere i Åstorp har vi ingen snö alls, men har ju varit uppe i Gbg under dagen och där har det verkligen yrt rundor!Man blir alltid lika chockad varje år av den första snön

  2. Kan det vara att man inte vill att vintern ska komma, som gör att man blir så överraskad…. Att man har nån slags inbyggd förträngningsmekanism? \”jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte…\”

Kommentarer är stängda.