Vi hade i allafall tur med vädret

Lass, på lass, på lass har gått söderut. Det har varit jobbigt, men det har faktiskt gått bättre än jag trodde. Nu är det ”småplock” kvar. Att få ordning i skåp och lådor, att får tavlor på vägarna och böckerna på plats i hyllan. Det kommer att bli jättefint – lägenheten är så mysig. Ingen snöskottning att tänka på. Ingen postlåda som finns ett par hundra meter bort. Inga trappor att bli trött i. Ingen värmepanna som kan gå söder. Hoppas verkligen du kommer att trivas, Mor!

En reaktion till “Vi hade i allafall tur med vädret

  1. trodde först det var ni som flyttade, men ser sen att det var din mor som byter adress. Ibland är det nog skönt nä man blir lite äldre att slippa alla de måsten som är med hus o trädgård. Hoppas hon kommer att trivas

Kommentarer är stängda.