Vi hade i allafall tur med vädret

Lass, på lass, på lass har gått söderut. Det har varit jobbigt, men det har faktiskt gått bättre än jag trodde. Nu är det ”småplock” kvar. Att få ordning i skåp och lådor, att får tavlor på vägarna och böckerna på plats i hyllan. Det kommer att bli jättefint – lägenheten är så mysig. Ingen snöskottning att tänka på. Ingen postlåda som finns ett par hundra meter bort. Inga trappor att bli trött i. Ingen värmepanna som kan gå söder. Hoppas verkligen du kommer att trivas, Mor!


En reaktion på ”Vi hade i allafall tur med vädret

  1. trodde först det var ni som flyttade, men ser sen att det var din mor som byter adress. Ibland är det nog skönt nä man blir lite äldre att slippa alla de måsten som är med hus o trädgård. Hoppas hon kommer att trivas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.