Bubbel babbel

Denna söndag börjar med ett lååååångt skönt bubbelbad. Jättehärligt att bara ligga när och känna bubblorna och det varma vattnet, mjukt massera en stel kropp. Varm och lite sömnig gjorde jag sen ”en Mia” Jaha undrar du då – vad är det då? Jo jag tvättade hela kroppen med schampo. Och vad har det med Mia att göra undrar du nu? Jo, hon skrev följande på Facebook för ett tag sen….. Ibland när jag duschar tvättar jag kroppen med resten av hårschampot..!  Idag råkade jag läsa på flaskan ”för extra volym….” Inte undra på att det är så svårt att gå ner i vikt!!!!! Nästa gång får det bli diskmedel där det står ”tar bort även det mest fastbrända fett” 


Mia – jag hoppas inte du har nåt emot det här inlägget. Kan inte låta bli att sno det rakt av eftersom jag älskar din beskrivning

En reaktion till “Bubbel babbel

  1. ha ha, det var den mest underbara beskriving jag hört på länge. Tvättar alltid mig med schampoot som löddrar ifrån håret…NU fattar jag varför vikten är som den är!Bubbla bubblebad låter underbart!

Kommentarer är stängda.