Siden


På marknaden igår köpte vi ett par siden/viskos handdukar. Testade dem igår kväll. Var faktiskt lite skeptisk – hur ska man bli torr av att torka sej med ett tyg? Men mina tvivel kom på skam. Gnuggade mej inte på samma sätt som med frotte, utan ”klappade” mej torr. Sidenets förmåga att ta upp väta, var mycket bra. Sen var jag ju tvungen att ta en bild. Det är samma storlek på båda handdukarna! Frotten väger ganska precis 600 gr och den rosa sidenhandduken väger 132 gr. Gissa vilken handduk som torkar snabbast?

Posted by Picasa

En reaktion till “Siden

  1. hmmm…tror nog att den tunna torkar snabbast 🙂 jisses, vilken skillnad i höjd på dem, så många man hade fått in i husbilens luckor. Tror jag har sett dem innan inne hos Leena på hennes blogg…verkar jättesmidiga!

Kommentarer är stängda.