Hemsk söndag

Vaknade tidigt i morse. Och vad får jag se när jag drar upp persiennen?? Jo hela världen är vit!! Igen….. Jaha där försvann dom vårkänslorna. Inte undra på att jag sovit knackigt i natt och inte alls konstigt att kroppen gnisslar av smärta. Försökte starta med ett varmt, härligt bubbelbad men till och med det gjorde ont idag.. Suck… Vilket väderomslag. Under dan har det nu kommit närmare 2 decimeter. Snö som faktiskt har kommit ner på marken fastän det sett ut som om det snöat på tvärsen, när det blåst då. Så nu får väl nån av mina härliga familjemedlemmar ge sig ut och skotta.

Apropå omslag och kontraster – igårkväll hade vi myror inne i hallen. Det är ganska typiskt när det blir vår, då letar dom ej in. Men idag, har dom blivit dränkta i snöslasket. Precis som mina Vintergäck.

Just nu börjar en blek sol kika fram igen och nu blir det vad man kallar aprilväder… Men varför heter det så? Det är ju mars!

2 reaktioner på ”Hemsk söndag

  1. hej på ervi får hoppas att den omtalade våren kommer på allvar i påsk helgendå vi nu i påsk smyger i gång husvagns säsongen på smenäsethälsn \”insjögänget\”

  2. Hej på er!! Då får ni ha en jättehärlig påsk!! Vi kommer efter så snart snön försvunnit så bilen kan komma ut! //Kramar!!

Kommentarer är stängda.